Fresh from Grower

Rust in de storm met winters wit

  • lelies
  • wit
  • rust
March 2017
Rust in de storm met winters wit

Februari was onstuimig met zware stormen en inmiddels begint maart nog niet veel beter. Een overdosis wit kan tijdens deze ongezellige, barre dagen geen kwaad.

Al een ruime tijd is zwart/wit hot, dé trend. It’s all about Black & White. Geen wonder dat wit het dus ook in onze branche goed doet. Wit van fris, steriel, een schone lei. Met volle moed dit nieuwe jaar tegemoet met een gezonde dosis positiviteit op zak. Wit brengt daarnaast ook rust. Dat wordt volledig zen het voorjaar in.

Een uitgelezen kandidaat om dit te bewerkstelligen is de witte Lelie. Een waar rustpunt in je interieur of in je winkel. Niet voor niets staan Lelies voor zuiverheid. Lekker symbolisch, zo net ‘vers’ in het nieuwe jaar.

Wist je trouwens dat sommige soorten eetbare bollen hebben, welke in China traditioneel als voedsel worden gekweekt? Voor innerlijke rust wellicht?

Hoe dan ook, geniet met volle teugen van het statige uiterlijk van de Lelie, - en soms zelfs van de geur, én van de rust. Dat noem je nog eens een multifunctionele blikvanger.